FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,- Gavekort

Heretter bør alle ullsokker lanseres i januar!

 

Ullsokker i svart og grønn farge

 

Flor lanserer ullsokker i god tid etter julehandelen – Det er kaldt i januar også, sier daglig leder i en kommentar.

Mange har spurt oss – hvorfor i alle dager lanserer dere ullsokker først i januar – flere uker etter at julehandelen er over? Vel, det spør vi oss selv om også, og svaret er like enkelt som det er irriterende: Ting blir sjelden som man planlegger!

Våren 2020 kom idéen om å produsere ullsokker, for å komplettere Inst Arbeidsull-serien vår som kom ut for salg i oktober. Vi satte i gang og undersøkte markedet for produksjon av ullsokker i Europa, og etter en rask sondering endte vi opp i Tyrkia. Knappe to måneder før sokkene skulle leveres kastet fabrikken i Tyrkia, noe overraskende for oss, kortene. Og dette først etter at de hadde produsert og sendt salgsprøver av ullsokkene. 

 

Neste stopp Portugal – ny fabrikk, ny tidsfrist og nye ullsokker.

Etter at fabrikken i Tyrkia kastet kortene, besluttet vi å heise seil og stille sekstanten inn på Algarvekysten, nærmere bestemt Portugal. Snart fikk vi på nytt prøver på gode ullsokker, og konklusjonen var at vi ville at den skulle være noe mer. En sokk man blir glad av - en skrytesokk! For hva er det man ønsker seg når man spenner føttene på bordet etter en lang arbeidsdag? Jo, det er skryt! Under sokken vår står det «Godt jobba», og her kan man enten gi skryt til andre som ser teksten, eller at de som ser teksten skryter av deg. En sokk med en vinn-vinn-situasjon i tillegg her, sltså. Det med teksten viste seg å komplisere ting litt, men vi var fremdeles i rute til oktober. Så skjedde det – sokken fra Portugal kom, dobbelt så lang i fotbladet og med teksten «Godt jobbababa!».

 

Collage av ullsokk og katt på tastatur

 

Nøyaktig hva som har skjedd vet vi ikke – men vår hovedteori er at katten til produksjonslederen i Portugal har ruslet over tastaturet akkurat idet bestillingen skulle settes. Dette er ikke formelt bekreftet, men katt på tastaturet er jo et velkjent problem hos Flor, så dette vet vi kan skje.

Uansett, sokkene måtte endres på enda en gang, og ergo rakk vi ikke julesalget. Men det er fremdeles vinter, og disse ullsokkene kan gi skryt hele året. Vi oppfordrer deg til å kjøpe en skrytesokk (eller fire – de kommer i 2-pakninger), for det gjør deg både varm og glad!  

 

Trykk på bildet under, og du vil på magisk vis bli sendt direkte til nettbutikken og ullsokkene. :)

Ullsokker i svart og grønn farge.
 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke