FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,- Gavekort

FLOR tester barnehage / barnehager tester FLOR!


Flor står stødig i landbruket, og som bonde må du beherske en hel del ulike yrker, som gartner, snekker, jordmor, anleggsarbeider og regnskapsfører. Dette betyr at du ikke må være bonde for å bruke Flor! Våre kunder har til felles at de verdsetter arbeidsklær som er behagelige å ha på, er praktiske og funksjonelle med tanke på forsterket eller vannavvisende stoff. Og da er selvsagt Flor-klær veldig brukbare på jobb i barnehage!

I april tok vi kontakt med en barnehage her på Voss, og lurte på om de ville være «testpersoner» for oss. I mai startet testingen, og gjennom vår og sommer har de prøvd ut sjodna- og våronnbuksene, shorts, kjeledress og fleece, og kommet med tilbakemeldinger til oss. I juni ble vi kontaktet av en annen barnehage, der styrer ville kjøpe Flor-bukser til alle sine kvinnelige ansatte. Mai og juni var fine sommermånedar her på Voss, så vi gleder oss spesielt til de får brukt klærne mer utover høsten.
De ansatte i begge barnehagene forteller at de har brukt klærne flere ganger i uka. På spørsmål om hva de eventuelt synes er bra med plagget på jobb i barnehagen, svarer de mellom annet:

Sjodna: «Behagelig å ha på!»

Våronn: «Elastisk og god å ha på seg. Nett og tynn/lett bukse å gå med».

«Veldig god på jobb i barnehagen, komfortabel å ha på og lett å bevege seg i»

Kjeledress: «Veldig behagelig, lett å vaske. Vil si den er perfekt til barnehagebruk om våren, litt om sommeren og om høsten».


Om du jobbar i barnehage og ikke helt har funnet dine favoritt-plagg; prøv Flor! Vi ønsker at alle arbeidskvinner skal ha fine og funksjonelle arbeidsklær.

#florworks #florbarnehage #godtjobba #voss

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke