FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,- Gavekort

FLOR STYRKER TEAMET!Hei! Jeg heter Eline og er nyansatt i Flor.

Jeg kommer fra Våler i Solør som ligger sør for Elverum, men har bodd på Voss siden 2013. Jeg er utdanna fysioterapeut og det var derfor jeg kom til Voss. Jeg skulle i utgangspunktet være her i ett år, men med alt det Voss byr på så trivdes jeg så godt at jeg gjorde det jeg kunne for å bli værende.

Raskt fikk jeg en god venn som heter Kristin. Mens vi ble kjent gjorde vi mye forskjellig av små (og de vokste seg til større) arrangement! For eksempel da Kristin fylte 30 ble en av mine barndomsdrømmer om å arrangere åpningssermoni i OL-stil oppfylt. Seinere lagde vi og åpningssermoni for EM i vindtunnel her på Voss.
Og så testa vi å selge klær med pop-up butikk for Ekstremsportveko og for 150 yards ahead. Det var mye moro og fjas, men nå skal vi være kollegaer på ordentlig!

Det var ikke vel ikke sånn at jeg ble ansatt fordi at de trengte fysioterapeut i Flor, men det kommer godt med! Klær som skal være funksjonelle og gode å arbeide i må passe med det kroppen vår kan; bevegelsesutslag, individuelle hindringer og kravene arbeidsoppgavene stiller til kroppen. Den formelle stillingstittelen min er salgsansvarlig, men så langt vil jeg kalle meg potet i Flor-verdenen!

Fra idé til utvikling har jeg hatt stor tro på Flor. Både til arbeidskvinner i landbruket og andre yrkesgrupper, men og til meg. I hagen, til oppussing og til fritidsbruk. Min første sjodna-bukse brukes for eksempel mest til stisykling på regnfulle dager.Kristin har fortalt så mye om alt det kjekke hun har opplevd på reise med Flor og alle de fine folka hun møter på veien! Så jeg håper poteten blir mer salgsansvarlig etterhvert som vi kan reise mer rundt, jeg gleder meg til å besøke land og strand i det kommende året!

Og du! Om du skulle treffe på meg langs veien, er det selvsagt bare å ta kontakt. J

-Eline

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke