FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,- Gavekort

ER GODT NOK EGENTLIG BRA NOK?

Nei mener vi! I alle fall når det kommer til arbeidsklær for kvinner. Når vi i Flor skulle ta fatt på oppgaven med å utvikle arbeidsklær for kvinner, ble vi tidlig klar over hvor liten andel av arbeidsklærne som er utviklet for kvinner. Det aller meste av arbeidsklær som finnes på markedet i dag er utviklet av menn, og for menn. Det er selvsagt ingenting galt i at menn utvikler arbeidsklær til kvinner, men om det kun blir gjort (som det ofte gjør) ved at man tar en herremodel av ett plagg og for eksempel endrer farge og størrelse, da mener vi at det ikke er godt nok! Alle kvinner fortjener gode arbeidsklær.

VI i Flor tror at bedre og mer tilpassede arbeidsklær er et lite steg på veien mot at flere kvinner vil velge tradisjonelle mannsdominerte yrker som sitt yrkesvalg.

Karoline Løvli Zhal: "Har 2 våronn arbeidsbukser! Beste jeg har!😁 nå har jeg også fått kjeledressen, gleder meg til å få prøvd den ut, men med første øyekast er den akkurat hva jeg ønsket meg! 
Er stor/normal i størrelsene😁"

Nina Karin Hove: "Kjøpte våronn buksa- den har eg idag brukt på ein lengre fjelltur. Den er utruleg god å ha på og den sit godt👍🏻👍🏻"

Sandra Kjeka: "Perfekt passform og ein fantastisk god bukse å ha på! 
Godt Jobba!"En av de første arbeidsbuksene vi produserte var Våronnbuksa. Denne kom i første opplag høsten 2018. Den er laget i stretch (nylon og spandex), med forsterket stoff i rumpe og på kne. Buksa er så behagelig å ha på at den raskt ble en vinner, både til arbeid og til fritid/tur. Den har gode lommer; i hoftehøyde med glidelås, en stor lomme på venstre side til diverse utstyr og en knivlomme på høyre side. Det er refleks nederst på beinet, der en også kan stramme inn og vide ut buksebeinet etter behov.

Mange av dere har Våronn-bukser fra før, så dere lurer kanskje på hva som er nytt? Selv en god bukse kan forbedres. Vi har nå endret litt på stoffet for at det skal bli mer solid. Det vil derfor være litt tykkere. I tillegg har vi forbedret venstre lårlomme etter innspill fra dere. Glidelåsen gjekk opprinnelig fra bak til fram, nå er den snudd! Det vil gjøre det litt enklere å åpne lomma dersom det haster (viss mobilen ringer for eksempel).

Buksa kommer nå i skogsgrønn, burgunder og svart.


Hovedladningen med bukser kommer i slutten av februar, men for de som vil sikre seg et eksemplar allerede nå legger vi ut et begrenset antall bukser i nettbutikken. Vi håper dere blir fornøyde med buksa, og tar gjerne i mot innspill til videreutvikling.

Førstekvinne til mølla!

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke