FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,- Gavekort

Ekte hverdagshelter bruker ikke kappe, de bruker hette!Verden er full av hverdagshelter, som fortjener oppmerksomhet, high fives og gode klær. Vi har derfor valgt å kalle den nye genser- og t-skjorteserien vår for ”Kvardag”.


Hverdagen er full av arbeidsoppgaver der du kanskje skal hente barn i barnehagen, klippe plen, delta på dugnad, male flaggstang, skru på bil, vaske hus, skifte dekk, kjøre traktor, spyle tunet eller luke blomsterbed. Vi hyller hverdagsheltane rundt oss og håper disse oppgavene blir kjekkere i våre gensere og t-skjorter. Ikke minst når dagene blir til kveld og du bare skal nyte lyse sommernetter ute, er det på sin plass med en god hette.

Ordet "kvardag" gir oss fine assosiasjoner. Hverdager er de dagene det er flest av, både i arbeid og fritid. Denne genseren er tilpasset enkelt arbeid, men også avansert avslapping.

"Kvardag hettegenser" er god og myk. Genseren kommer i skogsgrønn og svart. Den har lomme på magen, og liten Flor-logo på venstre bryst. T-skjortene er enkle og stilrene. De er i bomull, og har en løs fasong.

Hverdagen er en fest og du er invitert! Tagg en av dine hverdagshelter og vær med i trekningen av en genser til deg og din hverdagshelt.

Kvardag hettegenser - fordi ekte hverdagshelter brukar hette, ikke kappe.

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke