FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,- Gavekort

Arbeidslyst – har du det eller får du det?

Arbeidsglede - Kristin 7 år

Når starter arbeidslysten og hva gir arbeidslyst?
 

"Heilt frå eg var lita har eg delteke i arbeidet på garden. Men som ung var eg ikkje særleg interessert i å arbeida. Eg gjorde det eg måtte, men det var ikkje så altfor mykje. Det var kjekkast då det var mykje folk samla og arbeidet gjekk raskt. Etter kvart som eg vart eldre deltok eg i gradvis større grad. Men framleis var pausane kjekkast. 

Det var nokre gonger tunge tak, lange timar og eg hadde meir lyst til å gjera andre ting. Eg mistenkte at det ikkje finst så mange bilete av meg som arbeider frå eg var ungdom, og eg hadde rett. På desse bileta var eg om lag sju år og kvardagsklea var også arbeidsklea. I ungdommen tok eg i bruk arva kle, for store kle eller utslitte kle som arbeidskle. Det gjorde ikkje akkurat så mykje for arbeidslysta.

Eg skal bli snikkar. Kristin 7 år.

Den følelsen eg fekk av at alt vart tyngre i kle som var for store og uhandterlege, var i meg då eg fekk ideen til Flor. 

Og som Flor har sagt frå byrjinga, me sel ikkje berre arbeidskle – me sel arbeidslyst!

Med ein tanke om at det skal vera lettere å få med ungdom og spesielt tenåringsjenter i arbeidet på garden lagde me Sjodna-buksa vår ned i størrelse XXS. Ved å få ei bukse som passar, er lett å bevege seg i – og som du tykkjer er fin – så aukar forhåpentligvis arbeidslysta og!" -Kristin 

Sjodna arbeidsbukse er ei bukse med slitesterkt materiale som tåler å bli møkkete. Den har et glatt vannavvisande stoff framme og stretch bak. Det gjør at den puster godt samtidig som den tålar sprut eller skitt. Den har strikk og stramming i livet. Buksebeinet kan du stramme inn med borrelås eller gjøre større for å få den over skoene. Den har fire praktiske lommer og i XXS finnes den i fargene burgunder, skogsgrønn og svart med lysegrønne detaljer.

Arbeidsbukse barn. Sjodna svart, burgunder og grøn

Størrelsesskjema med mål finner du på vår nettside her: https://www.florworks.no/products/2019-sjodna-arbeidsbukse. Arbeidsbuksen passer for barn fra om lag 11-12 år. Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge - send oss en melding eller ring meg på 416 80 716.

De andre plaggene vi har går fra størrelse XS til XXL og vil nok også passe mange – vi håper vi kommer dit at vi kan lage full kolleksjon til de yngre jentene en vakker dag!


Og helt til slutt en liten påminnelse! Husk at posten har bestillingsfrist 18. desember i år. For å være sikker på å få pakkene hjem til jul, anbefaler vi deg å bestille i god tid. 
 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke