FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,-

Arbeidslyst – har du det eller får du det?

Arbeidsglede - Kristin 7 år

Når startar arbeidslysta og kva gjev arbeidslyst?
 

Heilt frå eg var lita har eg delteke i arbeidet på garden. Men som ung var eg ikkje særleg interessert i å arbeida. Eg gjorde det eg måtte, men det var ikkje så altfor mykje. Det var kjekkast då det var mykje folk samla og arbeidet gjekk raskt. Etter kvart som eg vart eldre deltok eg i gradvis større grad. Men framleis var pausane kjekkast. 

Det var nokre gonger tunge tak, lange timar og eg hadde meir lyst til å gjera andre ting. Eg mistenkte at det ikkje finst så mange bilete av meg som arbeider frå eg var ungdom, og eg hadde rett. På desse bileta var eg om lag sju år og kvardagsklea var også arbeidsklea. I ungdommen tok eg i bruk arva kle, for store kle eller utslitte kle som arbeidskle. Det gjorde ikkje akkurat så mykje for arbeidslysta.

Eg skal bli snikkar. Kristin 7 år.

Den følelsen eg fekk av at alt vart tyngre i kle som var for store og uhandterlege, var i meg då eg fekk ideen til Flor. 

Og som Flor har sagt frå byrjinga, me sel ikkje berre arbeidskle – me sel arbeidslyst!

Med ein tanke om at det skal vera lettere å få med ungdom og spesielt tenåringsjenter i arbeidet på garden lagde me Sjodna-buksa vår ned i størrelse XXS. Ved å få ei bukse som passar, er lett å bevege seg i – og som du tykkjer er fin – så aukar forhåpentligvis arbeidslysta og!

Sjodna arbeidsbukse er ei bukse med slitesterkt materiale som toler å bli møkkete. Den har eit glatt vassavvisande stoff framme og stretch bak. Det gjer at den pustar godt samstundes som den tolar sprut eller skit. Den har strikk og stramming i livet. Buksebeinet kan du stramme inn med borrelås eller gjere vidare for å få den over skoa. Den har fire praktiske lommer og i XXS fins den i fargane burgunder, skogsgrøn og svart med lysegrøne detaljar.

Arbeidsbukse barn. Sjodna svart, burgunder og grøn

Størrelsesskjema med mål finn du på vår nettside her: https://www.florworks.no/products/2019-sjodna-arbeidsbukse. Arbeidsbuksa passar for barn frå om lag 11-12 år. Er du usikker på kva storleik du skal velja - send oss ei melding eller ring meg på 416 80 716.

Dei andre plagga me har går fra størrelse XS til XXL og vil nok også passe mange – me håpar me kjem dit at me kan lage full kolleksjon til dei yngre jentene ein vakker dag!


Og heilt til slutt ei lita påminning! Hugs at posten har bestillingsfrist 18. desember i år. For å væra sikker på å få pakkene heim til jol, anbefalar me deg å bestille i god tid. 

Beste arbeidshelsing Kristin

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke