FLOR
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask levering 2-4 dager - Fri frakt over 1.600,- Gavekort

8. MARS, ÅRETS VIKTIGSTE DAG?

 

Hvorfor er 8. mars årets viktigste dag for Flor? Flor handler om mye mer enn det å skape en sunn bedrift og flere arbeidsplasser. Flor handler vel så mye om det å slå et slag for kvinner, om likestilling og om det at kvinner skal ha like gode muligheter som menn i arbeidslivet, uavhengig av yrkesvalg.

Verden er designet for menn. Tidligere har svært få jenter og kvinner valgt tradisjonelle mannsdominerte yrker. Selvsagt er mye av årsaken til dette at tradisjonelle mannsdominerte yrker har hatt mange tunge løft og krevd stor fysisk styrke. Dagens tilgang på teknologi og hjelpemidler, gjør at det er svært få fysiske begrensninger igjen i arbeidslivet. Det handler om å stå opp om morgenen og ta i et tak, og det kan vi alle gjøre.

Endring må til. Vi som foreldre, voksne, lærere og rollemodeller har et særskilt ansvar for å framsnakke det å velge yrkesfag. Ansvar for å støtte alle jenter som ønsker å ta andre valg, som ønsker å velge yrker som er praktisk rettet, og som innebærer yrkesfag som studieretning på videregående skole.

Så hva kan Flor bidra med? Flor kan ikke endre verden, men vi kan være med å utfordre konservative og mannsdominerte bransjer som er, og har vært, lite opptatt av å skape gode rammevilkår for kvinner. Dette kan vi gjøre gjennom gode arbeidsklær.

Vi lever i en verden designa for menn – det må endres!

Takk for oppmerksomheten, og gratulerer med dagen.

FLOR

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke